Olümpiamängude erivõistlus 150€ auhinnafondiga

2021. aastal toimuvad suveolümpiamängud (ehk Tokyo 2020) algavad 23. juulil ja kestavad kuni 8. augustini. Avasime Tokyo 2020 erivõistluse, kus parimate olümpia ennustajate vahel läheb jagamisele 150€ pärisraha ja 1750 boonuspunkti ning poe krediidi suurune auhinnafond. Osaleda ning võistlust jälgida saavad tasuta kõik soovijad.

Tokyo 2020 olümpiamängude erivõistlusele kvalifitseeruva ennustusvihje lisamiseks tuleb postitada turniiriga seotud ennustus ja peakategooriaks määrata Tokyo 2020. NB! Valides eelnevalt spordiala, on osadel olemas OM kategooria, kuid sellel erivõistlusel peab peakategooria olema alati Tokyo 2020. OM kategooriaid kasutatakse erivõistluse lõppedes ennustusvihjete statistika kuvamiseks. Kõik ennustusvihjed, mis kehtivad selle võistluse arvestuses, osalevad ka igakuisel ja iga-aatasel võistlusel. Võistlus kestab kuni viimane olümpiaga seotud sündmus on lõppenud ja võitjad selguvad pärast kõigi arvestuses osalevate ennustusvihjete otsustamist.

Ennustusvõistluse lehele

Olümpia kuldmedaliriikide ennustusmäng, kus kõigi õigesti vastanute vahel läheb loosimisele 50€, on avatud kuni avatseremoonia alguseni (23. juuli 14:00). Osalemiseks peab sul olema bettimine.ee konto ning pärast sisselogimist saad ennustusmängu lehel teha oma valiku.

Ennustusmängu lehele

Kommentaarid

Kommenteerimiseks logi sisse või registreeru.

X
Laeb