2021/22 bettimine.ee Fantasy Premier League hooaja kokkuvõte

bettimine.ee Fantasy Premier League 2021/22 hooaeg https://fantasy.premierleague.com lehel lõppes eile. Viiendal järjestikusel fantasy turniiril oli osalejaid kokku 33 ja auhinnafond 100 euro suurune (loe võistluse avamise blogi postitust).

Lõppenud hooaeg oli seni toimunud FPL võistlustest kõige kõrgema tasemega. Esikolmikusse kuulunud meeskonnad jõudsid kõrgetele positsioonidele ka Eesti üldarvestuses. Nii esimese kui ka kolmanda koha võitja tulid poodiumile esmakordselt. Võitis 2625 punktiga kasutaja ahtungz oma tiimiga Pendli Endel. Eesti arvestuses andis see 12. koha. Võitja saab auhinnaks 50 EUR. Teise koha sai 2599 punktiga neljandal järjestikusel hooajal esikolmikusse jõudnud kasutaja chance tiimiga auto pick team. Teist kohta premeeritakse 30 EUR suuruse auhinnarahaga. Kolmandaks tuli 2535 punktiga kasutaja markus808 tiimiga Cognitive Dias. Kolmanda koha auhinnaks on 20 EUR. Õnnitleme kõiki võitjaid!

Premier League meistriks krooniti taas Manchester City, kes viimases ülipõnevas mänguvoorus tuli välja 0:2 kaotusseisust ning edestas liigatabelis Liverpooli ühe punktiga. Selle hooaja väljalangejad olid Burnley, Watford ja Norwich.

Järgmise bettimine.ee FPL hooajani!

2021/22 FPL võistluse lehele

Kommentaarid

Re: 2021/22 bettimine.ee Fantasy Premier League hooaja kokkuvõte

Nüüd on konto profiilil olemas Smile

Re: 2021/22 bettimine.ee Fantasy Premier League hooaja kokkuvõte

@ahtungz - võidud kantakse Skrill kontole. Vastavasisuline kiri läks teie kontoga seotud e-mailile kokkuvõtte koostamise päeval (23. mai) ja saatsin selle just igaks juhuks äsja uuesti Smile

Auhindade saamiseks tuleb sisestada oma Skrill konto info enda profiilile (Minu profiil->Muuda profiili->Isiklik info).

Re: 2021/22 bettimine.ee Fantasy Premier League hooaja kokkuvõte

Kas auhinnad tulevad siia krediidina?

Kommenteerimiseks logi sisse või registreeru.

X
Laeb