2020/21 bettimine.ee Fantasy Premier League hooaja kokkuvõte

2020/21 bettimine.ee FPL (Fantasy Premier League) hooaeg https://fantasy.premierleague.com lehel lõppes eile. Neljandal järjestikusel hooajal oli osalejaid kokku 33 ja auhinnafond seega 100 euro suurune (loe võistluse avamise blogi postitust).

Esikolmiku koosseis muutus võistlusele eelnenud kahe hooaja võrdluses ühe kasutaja võrra. Võitis 2471 punktiga eelmisel hooajal 6. ja üle-eelmisel 4. kohale tulnud kasutaja Maadz3 oma tiimiga Pleased to Michu. Eesti arvestuses andis see kõrge 22. koha. Võitja saab auhinnaks 50 EUR. Teise koha sai 2463 punktiga 2019/20 hooaja pronksiga lõpetanud Lunarglide tiimiga Fh over 1 goal line. Teist kohta premeeritakse 30 EUR suuruse auhinnarahaga. Kolmandaks tuli 2441 punktiga eelmisel hooajal hõbeda saanud kasutaja chance tiimiga FC Soccerteam. Kolmanda koha auhinnaks on 20 EUR. Õnnitleme kõiki võitjaid!

See jalgpalli hooaeg läheb ajalukku tõeliselt unikaalsena nii Inglismaal kui ka mujal koroona pandeemiast tulenenud piirangute, mängude ärajätmiste ja muude komplikatsioonide tõttu. Premier League meistriks krooniti Manchester City, kes alustas hooaega väga kehvasti, kuid vaatamata sellele otsustas tiitli saatuse üpris varakult. Teiseks tuli Manchester United. Kolmanda ning neljanda positsiooni pärast, mis teatavasti tagavad pääsu Champions League alagrupiturniirile, käis väga põnev heitlus kuni viimase mänguvooruni. Kolmanda koha saavutas Liverpool ning neljanda Chelsea. Leicester viienda ja West Ham kuuenda kohaga kindlustasid pääsu UEFA Europa League alagrupiturniirile ja seitsmendaks tulnud Tottenham kvalifikatsioonimängudele. Selle hooaja väljalangejad olid Fulham, West Brom ja Sheffield United.

Järgmise bettimine.ee FPL hooajani!

2020/21 FPL võistluse lehele

Kommentaarid

Kommenteerimiseks logi sisse või registreeru.

X
Laeb