Kes võidab pühapäevase El Clásico?

Sel pühapäeval 22. märtsil kell 22:00 toimub selle hooaja teine El Clásico, ehk omavahel lähevad vastamisi Hispaania suurklubid ning vanad rivaalid FC Barcelona ja Real Madrid.

Klubijalgpalli ühe aasta suurima kohtumise eel on mõlemad meeskonnad juba kindlustanud edasipääsu UEFA CL veerandfinaalidesse ja liigatabelis on neid lahutamas vaid 1 punkt. Pinge on seega haripunktis ja mõlema meeskonna liikmete mõtted on vaid sellel mängul. Santiago Bernabeul sai kodumeeskond 3:1 võidu Ronaldo, Pepe ja Benzema löödud väravatest.

Milline on tulemus seekord, anna oma arvamusest teada (valikuvariantides on märgitud Unibet pakutavad koefitsendid seisuga 19.03.15 kell 17:00). Küsitlus suletakse enne mängu algust.

Küsitluse tulemused
Hääletus suletud
FC Barcelona (1.68) 47% (9 häält)
Viik (4.33) 26% (5 häält)
Real Madrid (4.50) 26% (5 häält)
Kokku: 19 häält

Unibet on suursündmuse auks teinud oma olemasolevatele ja uutele klientidele eripakkumise. Viimases seitsmes El Clásico kohtumises on määratud kokku 5 penaltit. Unibet annab Õige tulemus, Poolaeg/Normaalaeg ja Esimene/Viimane väravalööja tehtud panuse eest raha tagasi kuni summas 50€ kui mängus määratakse penalti. Loe täpsemalt pakkumise kohta siit või klikkides alloleval nupul.

Vaata pakkumist

Kommentaarid

Kommenteerimiseks logi sisse või registreeru.

X
Laeb