bettimine.ee blogi ja uudised

Blogist leiad värskeimad spordiennustuse ja kasiino uudised. Lisaks postitame siia kõigest olulisest, mis bettimine.ee lehel toimub: ennustusvõistluste tulemused ja erivõistluste väljakuulutamised, lehe uuendused ning teised olulised teadaanded. Hoiame blogi jälgijaid kursis panustamise ja kasiino kampaaniate ning pakkumistega meie partneritelt. Telli meie uudiskiri, et saada uudistest igakuine kokkuvõtlik ülevaade otse oma e-mailile. Lisaks saad tellida teavitused, mis väljastatakse iga kord kui lisame uue uudise, vajutades alloleval nupul.

ReloadBet eksklusiivne boonus - 5€ tasuta panus ilma deposiidita

ReloadBet pakub aprillis läbi bettimine.ee liitujatele võimalust saada 5€ tasuta panus ilma deposiidita. Pärast selle pakkumise kasutamist on võimalik võtta tavapärane 100% kuni 120 EUR esimese sissemakse boonus.

(0)

TipsterBattle.com - täiustatud uus ingliskeelne bettimine.ee

Avasime veebilehe TipsterBattle.com, mis on sisuliselt bettimine.ee uus täiustatud ingliskeelne versioon. Kuni esimese 200 kasutaja täitumiseni on käimas kampaania (loe lähemalt), mille käigus registreerujad saavad 5€ liitumisboonusena. Märtsi igakuine võistlus on avatud.

(2)

Meistrite Liiga 20% kuni 200€ cashback Kikobet'isuus

Kikobet lehel saad jalgpalli Meistrite Liiga tulevase vooru mängu panustades teenida 20% kuni 200€ boonusena cashbacki.

(0)

Meistrite Liiga 20% kuni 200€ cashback ReloadBet'isuus

ReloadBet lehel saad jalgpalli Meistrite Liiga veerandfinaali mängu panustades teenida 20% kuni 200€ boonusena cashbacki.

(0)

Meistrite Liiga 30% kuni 200€ tasuta panus TornadoBet'isuus

TornadoBet lehel saad jalgpalli UEFA Meistrite Liiga veerandfinaali mängule panuse tehes teenida 30% kuni 200€ tasuta panuse.

(0)

Manchester City vs Real Madrid mängu võidukoefitsient 100.00 Coolbetisuus

Coolbetis saavad kõik uued kliendid Manchester City vs Real Madrid Meistrite Liiga 17.04 toimuvale veerandfinaali võitjale teha 0.5€ panuse võimendatud koefitsiendiga 100.00.

(0)

Meistrite Liiga viktoriiniga 10€ tasuta panus Coolbetisuus

Vasta Coolbet lehel tasuta viktoriini küsimustele UEFA Meistrite Liiga tulevase vooru kohtumiste kohta ning võida 10€ tasuta panus.

(0)

Meistrite Liiga tasuta 25 000€ ennustusmäng Unibetisuus

Vasta tasuta Unibetis kuuele UEFA Meistrite Liiga küsimusele tulevase vooru mängude kohta enne kohtumiste algust (16. aprill 22:00) ja võida 25 000€!

(0)

Saa Meistrite Liiga veerandfinaalide nädalal tasuta panus Betsafe'is

Betsafe lehel saad sel ja järgmisel nädalal Meistrite Liiga veerandfinaalide puhul teenida 15€ või 10€ tasuta panuse.

(0)

Koosta tasuta ennustus ja võida kuni 50€ tasuta panus Unibetis

Unibet tasuta "Ehita ja võida" ennustusmäng on tagasi. Koosta tasuta ennustus valitud matši kohta, vali raskusaste ning teeni õigete vastustega 5€ kuni 50€ tasuta panus.

(0)
X
Laeb