Rio Olümpia 2016 - millisele spordialale kavatsed enim panustada?

5. kuni 21. august toimuvad Rio Olümpiamängud. Aasta suurima spordisündmuse raames on kavas palju erinevaid spordialasid. Kohal on oma alade maailma parimad ning kõigil on vaid üks siht, saada olümpiavõitjaks.

Uurime oma kasutajatelt, millisele spordialale kavatsed enim panustada? Kui spordiennustamine huvi ei paku, aga kavatsed võistlusi siiski jälgida, siis vastata millist spordiala kõige suurema huviga ootad.

Küsitluse tulemused
Hääletus suletud
Korvpall 26% (9 häält)
Kergejõustik 23% (8 häält)
Ujumine 3% (1 hääl)
Jalgpall 11% (4 häält)
Võitlusspordialad (poks, maadlus jt) 3% (1 hääl)
Rattasport 0% (0 häält)
Käsipall 0% (0 häält)
Võrkpall 0% (0 häält)
Tõstmine 0% (0 häält)
Võimlemine 3% (1 hääl)
Sõudmine / aerutamine / kanuu 3% (1 hääl)
Tennis 0% (0 häält)
Hoki 0% (0 häält)
Vehklemine 6% (2 häält)
Laskesport 0% (0 häält)
Rannavõrkpall 3% (1 hääl)
Lauatennis 0% (0 häält)
Sulgpall 20% (7 häält)
Teised veespordialad 0% (0 häält)
Teised spordialad 0% (0 häält)
Kokku: 35 häält

Olümpia pakub spordiennustajatele palju erinevaid võimalusi panustamiseks ja lisaraha teenimiseks. Head eelteadmised koos tähelepaneliku eelvõistluste ja -voorude jälgimisega annavad panustajale eelise leida väga hea väärtusega koefitsente.

Juba praegu on ennustuslehed üles pannud palju koefitsente. Unibet ja PAF lehel on näiteks loodud eraldi kategooria Olümpiamängud ning bet365 on loonud kategooria Olympics 2016, kuhu alla on koondatud kõik OMiga seotud koefitsendid. Spordialade valikus on jalgpall, korvpall, käsipall, jalgrattasport, sõudmine, tõstmine ja palju teisi alasid.

Vaata koefitsente Unibetis Vaata koefitsente PAFis

Vaata koefitsente bet365

bettimine.ee korraldab Rio OM tähistamiseks ennustusvõistluse, kus parimate ennustusvihjete postitajate vahel läheb jagamisele 100€ suurune auhinnafond. Erivõisltuse leht on juba avatud, külasta seda vajutades siia.

Kommentaarid

Kommenteerimiseks logi sisse või registreeru.

X
Laeb